Tijman Kozijnen

Tijman Kozijnen is uw partner voor topproducten van kunststof. Dankzij moderne technische ontwikkelingen in de door ons gebruikte materialen en dankzij vakkundige montage en afwerking door onze ervaren medewerkers profiteert u van vele voordelen wanneer u kiest voor onze kunststof kozijnen, aluminium kozijnen, dakkapellen, dakramen, garagedeuren, gevelbekleding, veranda’s/serres, en zonwering.

Kunststof is de toekomst. Zo zijn moderne kunststof kozijnen zeer duurzaam en kennen ze bijna geen onderhoud. U hoeft niet te schilderen en schoonmaken betekent niets meer dan een sopje en een doekje. Bovendien leveren kunststof kozijnen en andere soortgelijke kunststof producten door hun sterke isolerende eigenschappen een flinke energiebesparing op.

Tegenwoordig lopen kunststof kozijnen ook op esthetisch gebied niet meer achter op andere materialen. Vrijwel elke kleur is verkrijgbaar. U kunt zelfs kiezen voor een natuurgetrouwe houtnerf, te combineren met HVL, ‘Hout Verbinding Look’, zodat uw kozijnen op het oog niet te onderscheiden zijn van houten kozijnen.

Om u een garantie te kunnen geven dat u van alle voordelen van kunststof producten zult kunnen profiteren hebben wij enkele richtlijnen voor onszelf opgesteld die de hoogste kwaliteit mogelijk maken. Zo maken wij voor onze kunststof kozijnen exclusief gebruik van het topmerk Schüco in combinatie met HR++ beglazing. Voor kunststof gevelbekleding maken wij gebruik van het verbluffend mooie en onverwoestbare Keralit.

U zult dankzij de sterke isolerende werking direct profiteren van een lagere energierekening en het aangezicht van uw woning zal mooier zijn dan ooit. U bent bijna geen tijd kwijt aan onderhoud en onze kozijnen maken het inbrekers een stuk lastiger om toegang tot uw woning te verkrijgen. Onze dienstverlening levert een gegarandeerd en hoog rendement op in meerdere opzichten.

Tijman Kozijnen heeft een bijzonder breed assortiment. U kunt dit op onze website uitgebreid terugvinden. Tevens kunnen wij u vrijwel alles leveren wat daarmee te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan opties voor uw ramen, zoals horren en rolluiken. Desgewenst plaatsen we deze direct mee.

De montage en afwerking wordt uitgevoerd door ons eigen team van vakkundige monteurs. Er is dus geen sprake van kwaliteitsverlies door derden en u hebt maar één aanspreekpunt. 

Meer dan

10

Jaar ervaring

Meer dan

250

Tevreden klanten

Meer dan

1000

Geplaatste kozijnen

DE VOORDELEN VAN ONZE PRODUCTEN

 • Perfectie en betrouwbaarheid;
 • Visitekaartje van uw woning;
 • Geen schilderwerk;
 • Zeer lange levensduur en eenvoudige bediening;
 • Gecombineerd met dubbelglas HR++: de allerbeste geluids- en warmte-isolatie;
 • Maar liefst 10 jaar garantie.
Tijman Kozijnen - over ons

DE VOORDELEN VAN TIJMAN KOZIJNEN

 • Al meer dan 10 jaar ervaring;
 • Een supersnelle levertijd;
 • Wij werken met een eigen montageteam. U heeft dus maar één aanspreekpunt;
 • U doet bij ons geen aanbetaling. Betalen pas achteraf wanneer u helemaal tevreden bent;
 • Veel aandacht voor uw wensen.

Wilt u meer weten over onze producten en diensten?

Direct weten waar u aan toe bent? Vertel ons over uw project.